Loading...

Over mezelf

Enkele jaren geleden ben ik me steeds meer vragen gaan stellen bij mijn en het leven. De veeleisende maatschappij, in combinatie met de hoge eisen die ik mezelf stelde, begonnen steeds meer hun tol te eisen. Mijn dromen werden steeds verder naar de achterbank geschoven. Stress, hoge verwachtingen en innerlijke onrust wisselden zich af op de driver’s seat. Ik zat op een hogesnelheidstrein die door het leven raasde, zonder tijdig tot stilstand te komen voor het broodnodige onderhoud. Op een dag weigerde de trein om nog één meter verder te rijden…
Na een periode van veel vragen, onzekerheid, lange gesprekken en zelfreflectie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het anders wou aanpakken. Al jaren speelde ik met het idee om een opleiding als voedingsconsulente te volgen op de Levensschool. Er waren steeds excuses genoeg om niet te starten. De tijd was aangebroken om me niet meer te verschuilen achter excuses, maar te luisteren naar mijn intuïtie. Mijn intuïtie bleek juist. Dit is de weg die ik verder wens te bewandelen.
Bovendien werd me al snel duidelijk dat 'voeding' veel meer inhoudt dan gezond eten alleen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is de juiste balans. Na deze opleiding was mijn honger niet gestild en ben ik me verder gaan verdiepen in manieren om te ontspannen, te herbronnen en in balans te blijven. Mijn enthousiasme heeft echter nog geen rust gevonden. Met het ZenRecept deel ik graag mijn ervaring en kennis met jou om samen jouw evenwicht terug te vinden met het perfecte recept op maat.
Lid van het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen (NVBR).
NVBR

Opleidingen

  • Voedingsconsulent (Levensschool)
  • Integrale voetreflexologie (Levensschool)
  • Relaxerende massage (Schoonheidsschool)
  • Bachelor Handelswetenschappen en Bedrijfskunde